Ardei hibrizi DUNA-R

     Avem placerea de a vă prezenta semintele de ardei hibrizi professionali de o calitate excelentă, cu rezistentă ridicată fată de boli, virusi si factori de stres, importate si comercializate din Ungaria.
     În prezent pe paleta de produse sunt prezenti zece hibrizi de toate tipurile de ardei ameliorate de către firma Duna-R KFT Ungaria. Ardei de culoare albă cu coacere în rosu sau portocaliu, ardei de culoare slab verzuie cu coacere în rosu, cu vârfuri turtite sau ascutite, ardei gras, capie, forma mărului, gogosari sau de umplut, cu gust dulce sau iute plăcut, recomandat pentru toate tipurile de cultivare. Acesti hibrizi detin deja o vechime de câtiva ani si sunt foarte îndrăgite in cercul producătorilor din Ungaria. Cu ani în urmă am introdus pe piata României aceste hibrizi pentru a le testa si verifica calitatea acestora si în România. Cu bucurie putem afirma că până în prezent sunt cultivate cu succes în următoarele judete: Olt, Ilfov, Arad, Galati, Maramures, Alba, Bihor, Sălaj, Timis, Prahova, Ialomita, Dâmbovita, Giurgiu, Satu Mare, Dolj si Vâlcea.
     Suntem convinsi că din cele zece hibrizi de ardei pe care le oferim fiecare producător va găsi formele sau Pagina principala Duna-R calitătile pe care le asteaptă de la un ardei.
Sperând că v-am trezit interesul fată de acesti hibrizi de ardei asteptăm să ne contactati pentru informatii detailate despre fiecare tip de ardei la numerele de telefon mentionate sau email. Detalii referitor la produse puteti afla accesând pagina producătorului (click pe logo).
Multumim si vă dorim mult succes in afacerea dumneavoastră pentru sezonul următor!
ANTAL F1
Semi timpuriu, cu fructe mari, recomandat pentru culturi intensive. Are o crestere nedeterminată cu pozitia fructului atârnat, de formă conică, alb, dulce, cu umeri lati si cu dimensiuni mari. Lungimea fructului este de 11-15cm.
BOBITA F1
După părerea producătorilor si a consumatorilor are cele mai bune calităti din categoria sa.
Are crestere nedeterminată cu pozitia fructelor atârnat, alb, gust dulce, fructe mari cu peretii interiori foarte grosi de tip blocky.
ZSOFIA F1
Extrem de timpuriu cu fructe mari, cărnoase, o materie de bază exceptională pentru industria conservelor. Primul hibrid iute, de culoare albă și de forma mărului. Este semitimpurie, cu crestere nedeterminată.
Oferta de pret

Tehnologia de cultivare
Distibuitor zonali:

SC Horticom Impex SRL
Loc. Izbiceni, Jud. Olt
Contact: Velică Mihai
Tel: 0745753226 - Tel/Fax: 0249535416
E- mail: horticomimpex@yahoo.com

SC Vel Agro SRL
Loc. Craiova Jud. Dolj
Str. Calea București Nr. 243
Contact: Achim Nicu
Tel: 0744780387, 0748117747 - Fax: 0351408720
E- mail: achim_nic@yahoo.com

SC Advanta SRL
Loc. Diosig, Jud. Bihor
Str. Livezilor Nr. 59
Contact: Mados Emöke
Tel: 0720440082 - Fax: 0259350762
E- mail: office@advanta.ro
Web: www.advanta.ro

PF Halász Lászlo
Loc. Tărcaia Nr.252, Jud. Bihor
Tel: 0724114358; 0259321155
E- mail: halasz_laszlo@freemail.hu

SC Emma Comimpex SRL
Loc. Arad, Jud. Arad
Str. Cloșca Nr.12
Contact: Stana Eugenia
Tel: 0742203557 - Tel/Fax: 0257270345

SC Infcont SRL
Loc. Chișineu-Cris, Jud. Arad
Str. Infrațirii Nr.35
Contact: Incicaș Mărioara
Tel: 0740045087 - Tel/Fax 0257350046
E- mail: infcont@rdslink.ro
EMESE F1
Foarte timpuriu, tip generativ, aduce multe fructe de dimensiuni mari de formă conică, culoare albă, dulce, recomandat pentru culturi de solarii si sere.
KINCSEM F1
Foarte timpuriu, cu fructe mari, recomandat pentru culturi intensive. Are o crestere nedeterminată  cu pozitia fructului atârant, de formă conică, alb, dulce, cu umeri lati si cu dimensiuni mari.
JULIANUSZ F1
Plantă cu fructe de mărime extra cu rezistentă la stres.
Hibrid cu crestere nedeterminată cu poziția fructului atârnat de formă conică si culoare albă (slab verzui) cu gust dulce si dimensiuni mari, recomandat pentru fortare si cultivare în câmp.
BIBIC F1
După opinia producătorilor, pe anul 2000 a fost cel mai de încredere hibrid cu calităti foarte bune si  cu productivitatea cea mai ridicată.
Hibrid cu crestere nedeterminată cu directia fructelor atârnat, de forma tip blocky alungită. Fructul este neted cu peretii interiori foarte grosi, uniforme cu o greutate medie de 120 - 160 g.
VITAMIN F1
Semitimpuriu cu calităti excelente si cu o productie ridicată.
Hibrid tip gogoșar cu crestere nedeterminată, fructul este înalt, cu pozitia fructului atârnat.  Se coace din culoarea verde în rosu cu peretii interiori grosi, de gust dulce si dimensiuni medii între 120 - 160 g.
KABAR F1
Hibrid cu crestere nedeterminată, semitimpuriu, cu pozitia fructului ridicat, de formă conică, alungit, cu gust dulce si culoare alba. Recomandat pentru fortare si pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea alba, iar la coacere biologică se schimbă în culoarea rosie. Are o sensibiliatte scăzută fată de lumină, din cauza aceasta legarea fructelor este mare si în perioada de iarnă. Rezistă la stres, are o ramificatie puternică si se poate cultiva cu rezultate bune si în câmp.
CSANGO F1
Hibrid de tip "kapia", cu pereti interior grosi si cu gust dulce.
Este un hibrid de tip "kapia" cu două nervuri, are cresterea nedeterminată cu pozitia fructului atârnat, turtit. Fructul se coace din culoare verde spre culoarea rosie, cărnos, dulce.
BALASTYA F1
Hibrid cu crestere nedeterminată cu directia fructelor atârnată, de forma tip blocky alungită cu 3-4 muchii. Fructul este neted cu peretii interiori foarte grosi, uniformi cu o greutate medie de 130 - 170 g. În perioada de culegere are culoarea albă iar în perioada de coacere biologică este rosu.
BAGOLY F1
Este un hibrid cu crestere nedeterminată, cu pozitia fructului atârnată, cu formă "blocky" alungit cu 3 - 4 muchii. Fructul este neted si extra cărnos. La maturitate (perioada de recoltare) este alb iar la coacere biologică are culoarea rosie.
HETVEZER F1
Ardei cu crestere nedeterminată, cu pozitia fructului atărnat, cu forma conică, culoare albă, gust dulce, cu umeri extrem de  lati si cu dimensiuni mari. Recomandat pentru fortare si pentru productie în cămp. Are un potential de productivitate foarte ridicat, la o productie în cămp poate devenii un hibrid foarte intens.
GOGOSARI F1
Hibrid de tip gogosar, recomandat atat pentru fortare cat si pentru culturi în câmp
Descrierea hibridului: Este un hibrid cu crestere nedeterminată, cu pozitia fructului atârnată, de tip gogosar. Se coace din culoarea verde închis in rosu, fructele de dimensiuni extra au gust dulce si sunt cărnoase. Recomandat pentru culturile în câmp si pentru fortare.
SZEKELY F1
Cu crestere nedeterminată cu  rodul atârnat, turtit cu două nervuri.
Descrierea hibridului: Se coace din culoarea verde în rosu, este cărnos, dulce, cu gust exceptional, recomandat pentru fortare si culturi în câmp. Caracteristicile de crestere sunt medii, în fortare este cel mai productiv, tăiat la un fir sau lângă cordon cu o densitate de 5 - 6 tulpini / mp, în câmp 6 - 7 5 - 6 tulpini / mp.
VAZUL F1
Hibrid de ardei tip blocky putin alungite, cu pulpa groasa si crestere nedeterminată recomandat pentru cultura în spatii protejate, încălzite sau neîncălzite, condus pe două brate. Culoarea este verde închis, la maturitate fiziologica se coloreaza in rosu. Fructele sunt mari cu greutate medie între 180 - 200 g. lucioase si cerate. Detine o tolerantă ridicată fată de simptomele cauzate lipsei de calciu.
PATAK F1
Foarte timpuriu, cu fructe mari, recomandat pentru culturi intensive. Are o crestere nedeterminată cu poziția fructului atârnat, de formă conică, alb, dulce, cu umeri lati si cu dimensiuni mari, greutatea medie a fructului este de 120-150g
ZALKOD F1
Se poate cultiva cu rezultate bune si pe perioada de iarnă,legarea fructului este ridicată.
Descrierea hibridului: Este foarte timpuriu, cu crestere nedeterminată cu fructe atârnate de dimensiuni mari, neted, lucios de o culoare alba. Din cauza sensibilitătii scăzute la lumină si în perioada de iarnă va avea rezultate foarte bune la legarea fructului. Are o dezvoltare rapidă, poate avea foarte multe fructe într-un timp scurt.
GRIFF F1
Hibrid cu crestere nedeterminată, semitimpuriu, cu pozitia fructului atârnată, de formă conică, alungit, cu gust IUTE si culoare verzui. Recomandat pentru fortare si pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea slab verzui, iar la coacere biologică se schimbă în culoarea roșie. Are o sensibiliatte scăzută fată de lumină, din cauza aceasta legarea fructelor este mare si în perioada de iarnă. Rezistă la stres, are o ramificatie puternică si se poate cultiva cu rezultate bune si în câmp.
HAJDU F1
Descrierea hibridului: Hibrid cu crestere determinată cu pozitia fructului atârnată de formă conică alungită de culoare albă (slab verzuie), dulce, cu diametrul fructului extrem de mare. Recomandat pentru fortare si pentru culturi în câmp. Are crestere puternică, internodurile sunt lungi,  aduce fructe extrem de mari si de calitate foarte bună, pe tulpina principală sau în apropierea acesteia.
ESZTER F1
Descrierea hibridului: Este primul hibrid de forma mărului, de culoare albă si cu gust dulce. Are creștere nedeterminată, semiputernică cu ramura scheletică puternică. Fructul are pozitia atârnată de mărime mare, cărnos si de forma mărului, cu nervuri slabe conturate. La maturitate are culoarea rosie cu greutatea medie de 60 - 90 g. Hibrid timpuriu cu sensibilitate scăzută la lumină, recomandat pentru culturi în câmp dar si pentru fortare.
ETELE F1
Fată de hibrizii de culoare albă, acest hibrid are rezultate bune si în conditii vitrege.
Descrierea hibridului: Hibrid cu crestere nedeterminată, semitimpuriu, cu pozitia fructului atârnată, de formă conică, alungit, cu gust dulce si culoare alba. Recomandat pentru fortare si pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea alba, iar la coacere biologică se schimbă în culoarea rosie.  Are o sensibiliatte scăzută fată de lumină, din cauza aceasta legarea fructelor este mare si în perioada de iarnă. Rezistă la stres, are o ramificatie puternică si se poate cultiva cu rezultate bune si în câmp.
REKA F1
Hibrid cu creștere nedeterminată, semitimpuriu, cu poziția fructului ridicat, de formă conică, alungit, cu gust dulce și culoare alb, greutate medie a fructului 100-140g. Recomandat pentru forțare și pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea alb, iar la coacere biologică se schimbă în culoarea roșie. Are o sensibiliatte scăzută față de lumină, din cauza aceasta legarea fructelor este mare și în perioada de iarnă. Rezistă la stres, are o ramificație puternică și se poate cultiva cu rezultate bune și în câmp.
SC Ianira SRL
Loc. Lugoj, Jud. Timiș
Punct de lucru Str. Splaiul Moriilor Nr. 2
Contact: Balmez Radu
Tel: 0721347007 - Tel/Fax: 0256336322, 0356816606
E- mail: ianira0204@yahoo.com

II Banc Andrei Cătălin
Loc. Baia Mare, Jud. Maramureș
Str. Alecsandri Vasile Nr. 26
Contact: Banc Tatiana
Tel: 0745172236 - Tel/Fax: 0262217542

SC Marcoser SRL
Loc. Matca, Jud. Galați
(lângă Oficiul Poștal Matca)
Tel: 0236 836366 - Fax: 0236 836366
E- mail: office@marcoser.ro
Web: www.marcoser.ro

SC Mogos Agro SRL
Loc. Buzău, Jud. Buzău
Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 9
Tel: 0722432046 - Tel/Fax 0238719103
Web www.mogosagro.ro

SC Adritec Romania SRL
Loc. Băbeni, Jud. Vâlcea
Str. Calea lui Traian, Nr. 210
Contact: Ionuț Mitricioiu
Tel: 0726/351153 - Tel/Fax: 0250/765301
E- mail: adritec_vl@yahoo.com
Web: www.adritec.ro
Bagoly F1
Balastya F1
Bibic F1
Bobita F1
Csango F1
Emese F1
Etele F1
Hetvezer F1
Julianus F1
Kincsem F1
Nimrod F1
Promontor F1
Rarirea tip Rusko
Blondy Romania. Toate drepturile rezervate.

Informatii despre magazin

Blondy Romania, 540390 Tg-Mures, Romania str. Budiului nr. 68
Sunati-ne acum: +40 265 268.619
E-mail: office@blondyromania.ro
Ghivece de productie
TEKU


Rasaduri si seminte
de flori SYNGENTA


Butasi de crizanteme
Bulbi de flori

Seminte de legume
profesionale


Turba
Ingrasaminte

Folie

Sisteme de irigat
Fitofarmacie ONLINE

Raticide si insecticide
BABOLNA BIO
PRODUSE   |   CATALOAGE   |   FERMA   |   GALERIE   |   CONTACT   |   ON-LINE SHOP / FITOFARMACIE
     Cu ocazia inaugurarii noului centru de testare si logistica a firmei Duna-R Kft.  am avut posibilitateta de a vizita centrul impreuna cu parteneri si producatori din Romania.
BERNITA F1
- se plantează în perioada martie - mijlocul lui iulie
- fructe cu formă blocky alungite de culoare galbenă
- noutatea cea mai timpurie din ardei galben cu coacere în ro?u
- rezisten?ă la stress ridicat, toleran?ă bună la diferen?ele de temperatură
- un genotip foarte uniform
- recomandat pentru culturile în câmp deschis ?i mediu protejat, deasemenea ?i pentru hidroculturi

KAPITANY F1
- se plantează pe tot parcursul anului
- fructe aplatizate cu două nervuri
- extra timpuriu, productivitate ridicată, legare continuă
- fructele au o coacere uniformă ?i rapidă
- înclinație minimă la microfisuri, prezintă o păstrare lungă pe raft
- arătos ?i în maturitarea technică, se poate recolta ?i verde
- un genotip foarte uniform, special pentru comercializare în supermarketuri
- Recomandat pentru culturile în câmp deschis ?i mediu protejat, deasemenea ?i pentru hidroculturi
KADET F1
- se plantează în perioada martie - mijlocul lui iunie
- hibrid cu fructe foarte mari cu două nervuri
- culoare verde mediu la cules, coacere uniformă în roșu
- nu prezintă tendință la microfisuri
- se poate recolta si verde
- rădăcină și tulpină puternică, are o mare vigoare de creștere
- recomandat pentru culturile în cămp deschis ?i mediu protejat
Nou!
Nou!
Nou!