Ardei hibrizi DUNA-R

     Avem placerea de a va prezenta semintele de ardei hibrizi professionali de o calitate excelenta, cu rezistenta ridicata fata de boli, virusi si factori de stres, importate si comercializate din Ungaria.
     În prezent pe paleta de produse sunt prezenti zece hibrizi de toate tipurile de ardei ameliorate de catre firma Duna-R KFT Ungaria. Ardei de culoare alba cu coacere în rosu sau portocaliu, ardei de culoare slab verzuie cu coacere în rosu, cu vârfuri turtite sau ascutite, ardei gras, capie, forma marului, gogosari sau de umplut, cu gust dulce sau iute placut, recomandat pentru toate tipurile de cultivare. Acesti hibrizi detin deja o vechime de câtiva ani si sunt foarte îndragite in cercul producatorilor din Ungaria. Cu ani în urma am introdus pe piata României aceste hibrizi pentru a le testa si verifica calitatea acestora si în România. Cu bucurie putem afirma ca pâna în prezent sunt cultivate cu succes în urmatoarele judete: Olt, Ilfov, Arad, Galati, Maramures, Alba, Bihor, Salaj, Timis, Prahova, Ialomita, Dâmbovita, Giurgiu, Satu Mare, Dolj si Vâlcea.
     Suntem convinsi ca din cele zece hibrizi de ardei pe care le oferim fiecare producator va gasi formele sau Pagina principala Duna-R calitatile pe care le asteapta de la un ardei.
Sperând ca v-am trezit interesul fata de acesti hibrizi de ardei asteptam sa ne contactati pentru informatii detailate despre fiecare tip de ardei la numerele de telefon mentionate sau email. Detalii referitor la produse puteti afla accesând pagina producatorului (click pe logo).
Multumim si va dorim mult succes in afacerea dumneavoastra pentru sezonul urmator!
ANTAL F1
Semi timpuriu, cu fructe mari, recomandat pentru culturi intensive. Are o crestere nedeterminata cu pozitia fructului atârnat, de forma conica, alb, dulce, cu umeri lati si cu dimensiuni mari. Lungimea fructului este de 11-15cm.
BOBITA F1
Dupa parerea producatorilor si a consumatorilor are cele mai bune calitati din categoria sa.
Are crestere nedeterminata cu pozitia fructelor atârnat, alb, gust dulce, fructe mari cu peretii interiori foarte grosi de tip blocky.
ZSOFIA F1
Extrem de timpuriu cu fructe mari, carnoase, o materie de baza exceptionala pentru industria conservelor. Primul hibrid iute, de culoare alba si de forma marului. Este semitimpurie, cu crestere nedeterminata.
Oferta de pret

Tehnologia de cultivare
Distibuitor zonali:

SC Horticom Impex SRL
Loc. Izbiceni, Jud. Olt
Contact: Velica Mihai
Tel: 0745753226 - Tel/Fax: 0249535416
E- mail: horticomimpex@yahoo.com

SC Vel Agro SRL
Loc. Craiova Jud. Dolj
Str. Calea Bucuresti Nr. 243
Contact: Achim Nicu
Tel: 0744780387, 0748117747 - Fax: 0351408720
E- mail: achim_nic@yahoo.com

SC Advanta SRL
Loc. Diosig, Jud. Bihor
Str. Livezilor Nr. 59
Contact: Mados Emöke
Tel: 0720440082 - Fax: 0259350762
E- mail: office@advanta.ro
Web: www.advanta.ro

PF Halász Lászlo
Loc. Tarcaia Nr.252, Jud. Bihor
Tel: 0724114358; 0259321155
E- mail: halasz_laszlo@freemail.hu

SC Emma Comimpex SRL
Loc. Arad, Jud. Arad
Str. Closca Nr.12
Contact: Stana Eugenia
Tel: 0742203557 - Tel/Fax: 0257270345

SC Infcont SRL
Loc. Chisineu-Cris, Jud. Arad
Str. Infratirii Nr.35
Contact: Incicas Marioara
Tel: 0740045087 - Tel/Fax 0257350046
E- mail: infcont@rdslink.ro
EMESE F1
Foarte timpuriu, tip generativ, aduce multe fructe de dimensiuni mari de forma conica, culoare alba, dulce, recomandat pentru culturi de solarii si sere.
KINCSEM F1
Foarte timpuriu, cu fructe mari, recomandat pentru culturi intensive. Are o crestere nedeterminata  cu pozitia fructului atârant, de forma conica, alb, dulce, cu umeri lati si cu dimensiuni mari.
JULIANUSZ F1
Planta cu fructe de marime extra cu rezistenta la stres.
Hibrid cu crestere nedeterminata cu pozitia fructului atârnat de forma conica si culoare alba (slab verzui) cu gust dulce si dimensiuni mari, recomandat pentru fortare si cultivare în câmp.
BIBIC F1
Dupa opinia producatorilor, pe anul 2000 a fost cel mai de încredere hibrid cu calitati foarte bune si  cu productivitatea cea mai ridicata.
Hibrid cu crestere nedeterminata cu directia fructelor atârnat, de forma tip blocky alungita. Fructul este neted cu peretii interiori foarte grosi, uniforme cu o greutate medie de 120 - 160 g.
VITAMIN F1
Semitimpuriu cu calitati excelente si cu o productie ridicata.
Hibrid tip gogosar cu crestere nedeterminata, fructul este înalt, cu pozitia fructului atârnat.  Se coace din culoarea verde în rosu cu peretii interiori grosi, de gust dulce si dimensiuni medii între 120 - 160 g.
KABAR F1
Hibrid cu crestere nedeterminata, semitimpuriu, cu pozitia fructului ridicat, de forma conica, alungit, cu gust dulce si culoare alba. Recomandat pentru fortare si pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea alba, iar la coacere biologica se schimba în culoarea rosie. Are o sensibiliatte scazuta fata de lumina, din cauza aceasta legarea fructelor este mare si în perioada de iarna. Rezista la stres, are o ramificatie puternica si se poate cultiva cu rezultate bune si în câmp.
CSANGO F1
Hibrid de tip "kapia", cu pereti interior grosi si cu gust dulce.
Este un hibrid de tip "kapia" cu doua nervuri, are cresterea nedeterminata cu pozitia fructului atârnat, turtit. Fructul se coace din culoare verde spre culoarea rosie, carnos, dulce.
BALASTYA F1
Hibrid cu crestere nedeterminata cu directia fructelor atârnata, de forma tip blocky alungita cu 3-4 muchii. Fructul este neted cu peretii interiori foarte grosi, uniformi cu o greutate medie de 130 - 170 g. În perioada de culegere are culoarea alba iar în perioada de coacere biologica este rosu.
BAGOLY F1
Este un hibrid cu crestere nedeterminata, cu pozitia fructului atârnata, cu forma "blocky" alungit cu 3 - 4 muchii. Fructul este neted si extra carnos. La maturitate (perioada de recoltare) este alb iar la coacere biologica are culoarea rosie.
HETVEZER F1
Ardei cu crestere nedeterminata, cu pozitia fructului atarnat, cu forma conica, culoare alba, gust dulce, cu umeri extrem de  lati si cu dimensiuni mari. Recomandat pentru fortare si pentru productie în camp. Are un potential de productivitate foarte ridicat, la o productie în camp poate devenii un hibrid foarte intens.
GOGOSARI F1
Hibrid de tip gogosar, recomandat atat pentru fortare cat si pentru culturi în câmp
Descrierea hibridului: Este un hibrid cu crestere nedeterminata, cu pozitia fructului atârnata, de tip gogosar. Se coace din culoarea verde închis in rosu, fructele de dimensiuni extra au gust dulce si sunt carnoase. Recomandat pentru culturile în câmp si pentru fortare.
SZEKELY F1
Cu crestere nedeterminata cu  rodul atârnat, turtit cu doua nervuri.
Descrierea hibridului: Se coace din culoarea verde în rosu, este carnos, dulce, cu gust exceptional, recomandat pentru fortare si culturi în câmp. Caracteristicile de crestere sunt medii, în fortare este cel mai productiv, taiat la un fir sau lânga cordon cu o densitate de 5 - 6 tulpini / mp, în câmp 6 - 7 5 - 6 tulpini / mp.
VAZUL F1
Hibrid de ardei tip blocky putin alungite, cu pulpa groasa si crestere nedeterminata recomandat pentru cultura în spatii protejate, încalzite sau neîncalzite, condus pe doua brate. Culoarea este verde închis, la maturitate fiziologica se coloreaza in rosu. Fructele sunt mari cu greutate medie între 180 - 200 g. lucioase si cerate. Detine o toleranta ridicata fata de simptomele cauzate lipsei de calciu.
PATAK F1
Foarte timpuriu, cu fructe mari, recomandat pentru culturi intensive. Are o crestere nedeterminata cu pozitia fructului atârnat, de forma conica, alb, dulce, cu umeri lati si cu dimensiuni mari, greutatea medie a fructului este de 120-150g
ZALKOD F1
Se poate cultiva cu rezultate bune si pe perioada de iarna,legarea fructului este ridicata.
Descrierea hibridului: Este foarte timpuriu, cu crestere nedeterminata cu fructe atârnate de dimensiuni mari, neted, lucios de o culoare alba. Din cauza sensibilitatii scazute la lumina si în perioada de iarna va avea rezultate foarte bune la legarea fructului. Are o dezvoltare rapida, poate avea foarte multe fructe într-un timp scurt.
GRIFF F1
Hibrid cu crestere nedeterminata, semitimpuriu, cu pozitia fructului atârnata, de forma conica, alungit, cu gust IUTE si culoare verzui. Recomandat pentru fortare si pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea slab verzui, iar la coacere biologica se schimba în culoarea rosie. Are o sensibiliatte scazuta fata de lumina, din cauza aceasta legarea fructelor este mare si în perioada de iarna. Rezista la stres, are o ramificatie puternica si se poate cultiva cu rezultate bune si în câmp.
HAJDU F1
Descrierea hibridului: Hibrid cu crestere determinata cu pozitia fructului atârnata de forma conica alungita de culoare alba (slab verzuie), dulce, cu diametrul fructului extrem de mare. Recomandat pentru fortare si pentru culturi în câmp. Are crestere puternica, internodurile sunt lungi,  aduce fructe extrem de mari si de calitate foarte buna, pe tulpina principala sau în apropierea acesteia.
ESZTER F1
Descrierea hibridului: Este primul hibrid de forma marului, de culoare alba si cu gust dulce. Are crestere nedeterminata, semiputernica cu ramura scheletica puternica. Fructul are pozitia atârnata de marime mare, carnos si de forma marului, cu nervuri slabe conturate. La maturitate are culoarea rosie cu greutatea medie de 60 - 90 g. Hibrid timpuriu cu sensibilitate scazuta la lumina, recomandat pentru culturi în câmp dar si pentru fortare.
ETELE F1
Fata de hibrizii de culoare alba, acest hibrid are rezultate bune si în conditii vitrege.
Descrierea hibridului: Hibrid cu crestere nedeterminata, semitimpuriu, cu pozitia fructului atârnata, de forma conica, alungit, cu gust dulce si culoare alba. Recomandat pentru fortare si pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea alba, iar la coacere biologica se schimba în culoarea rosie.  Are o sensibiliatte scazuta fata de lumina, din cauza aceasta legarea fructelor este mare si în perioada de iarna. Rezista la stres, are o ramificatie puternica si se poate cultiva cu rezultate bune si în câmp.
REKA F1
Hibrid cu crestere nedeterminata, semitimpuriu, cu pozitia fructului ridicat, de forma conica, alungit, cu gust dulce si culoare alb, greutate medie a fructului 100-140g. Recomandat pentru fortare si pentru cultivare în câmp. În perioada de coacere are culoarea alb, iar la coacere biologica se schimba în culoarea rosie. Are o sensibiliatte scazuta fata de lumina, din cauza aceasta legarea fructelor este mare si în perioada de iarna. Rezista la stres, are o ramificatie puternica si se poate cultiva cu rezultate bune si în câmp.
SC Ianira SRL
Loc. Lugoj, Jud. Timis
Punct de lucru Str. Splaiul Moriilor Nr. 2
Contact: Balmez Radu
Tel: 0721347007 - Tel/Fax: 0256336322, 0356816606
E- mail: ianira0204@yahoo.com

II Banc Andrei Catalin
Loc. Baia Mare, Jud. Maramures
Str. Alecsandri Vasile Nr. 26
Contact: Banc Tatiana
Tel: 0745172236 - Tel/Fax: 0262217542

SC Marcoser SRL
Loc. Matca, Jud. Galati
(lânga Oficiul Postal Matca)
Tel: 0236 836366 - Fax: 0236 836366
E- mail: office@marcoser.ro
Web: www.marcoser.ro

SC Mogos Agro SRL
Loc. Buzau, Jud. Buzau
Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 9
Tel: 0722432046 - Tel/Fax 0238719103
Web www.mogosagro.ro

SC Adritec Romania SRL
Loc. Babeni, Jud. Vâlcea
Str. Calea lui Traian, Nr. 210
Contact: Ionut Mitricioiu
Tel: 0726/351153 - Tel/Fax: 0250/765301
E- mail: adritec_vl@yahoo.com
Web: www.adritec.ro
Bagoly F1
Balastya F1
Bibic F1
Bobita F1
Csango F1
Emese F1
Etele F1
Hetvezer F1
Julianus F1
Kincsem F1
Nimrod F1
Promontor F1
Rarirea tip Rusko
Blondy Romania. Toate drepturile rezervate.

Informatii despre magazin

Blondy Romania, 540390 Tg-Mures, Romania str. Budiului nr. 68
Sunati-ne acum: +40 265 268.619
E-mail: office@blondyromania.ro
Ghivece de productie
TEKU


Rasaduri si seminte
de flori SYNGENTA


Butasi de crizanteme
Bulbi de flori

Seminte de legume
profesionale


Turba
Ingrasaminte

Folie

Sisteme de irigat
Fitofarmacie ONLINE

Raticide si insecticide
BABOLNA BIO
PRODUSE   |   CATALOAGE   |   FERMA   |   GALERIE   |   CONTACT   |   ON-LINE SHOP / FITOFARMACIE
     Cu ocazia inaugurarii noului centru de testare si logistica a firmei Duna-R Kft.  am avut posibilitateta de a vizita centrul impreuna cu parteneri si producatori din Romania.
BERNITA F1
- se planteaza în perioada martie - mijlocul lui iulie
- fructe cu forma blocky alungite de culoare galbena
- noutatea cea mai timpurie din ardei galben cu coacere în ro?u
- rezisten?a la stress ridicat, toleran?a buna la diferen?ele de temperatura
- un genotip foarte uniform
- recomandat pentru culturile în câmp deschis ?i mediu protejat, deasemenea ?i pentru hidroculturi

KAPITANY F1
- se planteaza pe tot parcursul anului
- fructe aplatizate cu doua nervuri
- extra timpuriu, productivitate ridicata, legare continua
- fructele au o coacere uniforma ?i rapida
- înclinatie minima la microfisuri, prezinta o pastrare lunga pe raft
- aratos ?i în maturitarea technica, se poate recolta ?i verde
- un genotip foarte uniform, special pentru comercializare în supermarketuri
- Recomandat pentru culturile în câmp deschis ?i mediu protejat, deasemenea ?i pentru hidroculturi
KADET F1
- se planteaza în perioada martie - mijlocul lui iunie
- hibrid cu fructe foarte mari cu doua nervuri
- culoare verde mediu la cules, coacere uniforma în rosu
- nu prezinta tendinta la microfisuri
- se poate recolta si verde
- radacina si tulpina puternica, are o mare vigoare de crestere
- recomandat pentru culturile în camp deschis ?i mediu protejat
Nou!
Nou!
Nou!