Ferma legumicola
    Ferma legumicolă se situează în judetul Mures, comuna Glodeni, la circa 20 km de Tg-Mures. S-a înfiintat în anul 2011 ca punct de lucru al societătii SC Blondy Romania SRL. Scopul fermei este de a prezenta technologii moderne în cultura ardeiului. Astfel dispunem de un solar încălzit de 7000mp, cu o cultură hidroponică pe ardei si de o producție de ardei în câmp pe biloane de 4 ha.

    Ferma dispune de o hală de procesare si de o hală frigorifică modernă necesară pentru depozitarea si păstrarea productiei până la vânzare. Valorificarea productiei se face prin lanturi de magazine, oferind astfel marfă proaspătă si de productie autohtonă populatiei din jur. Productia de ardei se bazează pe sortimentul de hibrizi Duna-R Kft. din Ungaria, asfel avem posibilitatea de a prezenta aceste soiuri chiar si în productie, vizualizând atât productivitatea cât si caracteristicile pozitive a soiurilor de hibrizi.

    Ferma găzduieste simpozioane pe tema ardeiului (un astfel de simpozion s-a organizat în vara anului 2012), si îndeplineste rolul de fermă demonstrativă pentru studentii care ne vizitează.
    Răsadurile plantate atât în solar cât si în câmp provin de la uzina de răsad Grow Group Kft. din Ungaria, demonstrând astfel vigurozitatea si rapiditatea dezvoltării plantelor obtinute dintr-o genetică bună, crescute în conditii optime necesare unui răsad de ardei. Prin câteva poze dorim să vă facem cunoscută ferma, iar pentru cei interesati vă stăm la dispozitie prin cadrul unei vizite anuntate in prealabil.
BlondyRomania_Sere BlondyRomania_Ardei
BlondyRomania_Personal_Sere_Glodeni
BlondyRomania_Sere_Glodeni1 BlondyRomania_Sere_Glodeni3 BlondyRomania_Sere_Glodeni4
BlondyRomania_Sere_Glodeni7 BlondyRomania_Sere_Glodeni10 BlondyRomania_Sere_Glodeni11
BlondyRomania_Sere_Glodeni12 BlondyRomania_Sere_Glodeni13 BlondyRomania_Sere_Glodeni14
BlondyRomania_Sere_Glodeni15 BlondyRomania_Sere_Glodeni16 BlondyRomania_Sere_Glodeni17
BlondyRomania_Sere_Glodeni18 BlondyRomania_Sere_Glodeni19 BlondyRomania_Sere_Glodeni20
BlondyRomania_Sere_Glodeni21 BlondyRomania_Sere_Glodeni22
Blondy Romania. Toate drepturile rezervate.

Informatii despre magazin

Blondy Romania, 540390 Tg-Mures, Romania str. Budiului nr. 68
Sunati-ne acum: +40 265 268.619
E-mail: office@blondyromania.ro
PRODUSE   |   CATALOAGE   |   FERMA   |   GALERIE   |   CONTACT   |   ON-LINE SHOP / FITOFARMACIE