Blondy Romania. Toate drepturile rezervate.

Informatii despre magazin

Blondy Romania, 540390 Tg-Mures, Romania str. Budiului nr. 68
Sunati-ne acum: +40 265 268.619
E-mail: office@blondyromania.ro
Stoloni de capsuni
                         CAPRI(PVR)

     Varietate remontanta, de vigurozitate medie-mare, cu frunzis de densitate medie, o mare rezistenta la principalele boli fungice, moderat sensibila la patarea alba (Mycosphaerella fragariae) si rezistenta la Oidium. Productie foarte mare. Inflorire si perioada de recoltare timpurie, prelungita si regulata. Fructele sunt de forma conica, foarte regulate si atractive, de calibru mare si omogen cu achene usor scufundate si caliciu de dimensiune medie; epiderma e dotata cu rezistenta crescuta. Culoarea este un rosu puternic, foarte stralucitoare si uniforma. Pulpa de culoare rosu-omogen are o consistenta foarte ridicata. Gustul este placut, cu inalt continut de zahar si o buna componenta aromatica. Consistenta ridicata a fructelor si o mare stabilitate a culorii permit, deseori, efectuarea de recolte la intervale saptamanale. Datorita structurii plantei este mult mai usoara operatiunea de recoltare. Se conserva foarte bine si are o durata optima de pastrare post recoltare (shelf life).
                                LINOSA(PVR)

     O varietate remontanta, de vigurozitate medie, dotata cu o optima toleranta la principalele boli fungice, moderat sensibila la patarea alba si o optima toleranta la oidium. Productie foarte crescuta. In timpul perioadei de inflorire apare un varf foarte timpuriu, urmat de un varf intarziat. Linosa * este varietatea cea mai timpurie dintre varietatile remontante, prezinta o productie ridicata in perioada foarte timpurie, urmata de un al doilea varf de productie de la jumatatea verii pana la finalul sezonului. Fructele sunt de forma conica, regulate si atractive, de calibru mare si omogen. Epiderma este dotata cu o optima rezistenta. Culoarea este rosu deschis, foarte stralucitoare si uniforma. Pulpa de culoare rosu omogen are o consistenta foarte ridicata. Gustul este bun cu un inalt nivel de zahar. Consistenta ridicata a fructelor si o mare stabilitate a culorii permit, deseori, efectuarea de recolte la intervale saptamanale. Datorita structurii plantei este mult mai usoara operatiunea de recoltare. Se conserva foarte bine si are o durata optima de pastrare post recoltare (shelf life)
                               ISCHIA(PVR)

     Varietate remontanta, de vigurozitate foarte mare, cu frunze de densitate medie, dotata cu optima toleranta la principalele boli fungice ale frunzelor, moderat sensibila la oidium si la Colletotrichum. Productie foarte ridicata. Perioada de inflorire si cea de recoltare sunt mediu timpurii, mult prelungite si regulate Fructele au forma conica alungita, foarte regulate si atractive, de calibru mare si omogen, cu achene usor scufundate iar caliciul este de dimensiune medie spre mica. Epiderma este dotata cu o buna rezistenta. Culoarea este un rosu intens, foarte stralucitoare si uniforma. Pulpa este de un rosu omogen, cu consistenta ridicata. Gust optim, cu inalt continut de zahar si un nivel bun de aciditate. Shelf life optim, calitatile organoleptice precum si nivelul inalt de productie fac din aceasta varietate una dintre cele mai bune varietati remontante.
                               ELSINORERcivri30(PVR)

     Planta cu vigurozitate medie, cu frunze de un verde intens si foarte productiva. Este o varietate remontanta, cu florile deasupra frunzelor. Florile au dimensiuni mari cu polen abundent. Fructul e de forma conica sau trunchi-conica, de dimensiune mare, culoare rosu-portocaliu, uniforma si stralucitoare. Pulpa e rosie, uniforma, tare si cu un gust optim. Atat aspectul cat si pulpa au caracteristici similare cu fructul de Elsanta. ElsinoreRcivri30* e o varietate remontanta adaptata climei continental-europene, cu productie constanta pentru intregul sezon vegetativ. Datorita optimelor caracteristici ale fructului, atat estetice cat si organoleptice, aceasta varietate remontanta este una dintre cele mai interesante.
                               VIVARA(PVR)

     Varietate cu nevoi ridicate pe perioada rece, cu tufa de vigurozitate medie spre mare. Prezinta o rezistenta crescuta la oidium manifestat pe frunze si fruct. Productivitate foarte crescuta si constanta. Este una din varietatile cele mai productive. Fructele sunt atragatoare, de un frumos rosu stralucitor, sub forma de inima, culoare omogena, de calibru mediu-mare foarte regulat. Gust bun, cu valori medii zaharoase si o buna rezistenta dupa recoltare (shelf life).
                         MURANO(PVR)

     Varietate cu nevoi ridicate pe perioade rece. Planta cu vigurozitate mare, cu port erect si o buna toleranta la boli. Productie foarte crescuta. Fructele sunt foarte frumoase, de forma conica, regulate, cu calibru mare si uniforme; este de culoare rosu stralucitor chiar si la temperaturi ridicate. Gustul este excelent, foarte dulce, de culoare rosu stralucitor si constant pe toata perioada recoltei. Are o consistenta ridicata si se comporta perfect chiar si in perioadele foarte calde. Excelenta rezistenta a fructului dupa recoltare (shelf life).
                               CLERY(PVR)

     Varietate foarte timpurie, potrivita pentru clima continentala europeana, caracterizata de o combinatie optima de calitati productive, comerciale si gustative. Planta se adapteaza foarte bine la infiintarea culturii cu plante in cuburi nutritive precum si la infiintarea culturilor ecologice, cu impact redus asupra mediului, deoarece este o planta rustica si foarte viguroasa. Planta rezista foarte bine la bolile foliare si de radacina. Fructul se prezinta excelent datorita formei si stralucirii epidermei, iar caracteristicile gustative sunt deosebite, cu parfum si aroma intensa.
VARIETATI DE CAPSUNI - remontante
VARIETATI DE CAPSUNI - unifere - clima rece
Varietati timpurii
                         DELY(PVR)

     Varietate cu nevoi ridicate pe perioada rece. Planta este de vigoare medie spre foarte mare cu frunze de o densitate medie. Planta rustica dotata cu o buna rezistenta la bolile foliare si de radacina. Productia e ridicata. Recolta este extinsa si prezinta, in general, doua perioade de inflorire la intervale scurte de timp. Florile sunt de marime medie, bogate in polen si usor de polenizat. Perioada de inflorire este timpurie si prelungita. Fructul in forma de inima este scurt, cu caliciu de dimensiune medie. Marimea fructului este mare. Culoarea e rosu viu, uniforma iar pulpa e de un rosu stralucitor cu o buna consistenta. Gustul este excelent, foarte aromat cu note de frag. Una dintre cele mai bune varietati pentru iubitorii de capsuni aromate.
Varietati medii
                         JOLY(PVR)

     Varietate cu nevoi ridicate de perioade de frig. Planta este de vigoare medie spre foarte mare, cu portul erect si frunzis nu foarte dens. Planta rustica, dotata cu o buna rezistenta la bolile foliare si de radacina. Planta prezinta o buna adaptabilitate la terenurile care au fost cultivate intens si necesita un aport nutritiv minim. Productivitatea este foarte mare. Recolta e prelungita si constanta. Florile sunt de dimensiuni mari, foarte bogate in polen iar polenizarea se face rapid si usor. Perioada de inflorire e intermediara. Fructul are forma conica / trunchi - conica. Culoarea e rosu stralucitor, foarte atragatoare si omogena chiar si la fructele complet mature. Pulpa este complet colorata, de aceeasi culoare cu epiderma, cu o consistenta optima, foarte rezistenta la manipulare. Calitati organoleptice de absoluta excelenta cu gust foarte dulce si aromat. Se conserva foarte bine si are o durata optima de pastrare post recoltare (shelf life).
Varietati tarzii
                         AROSA(PVR)

     Varietate cu perioada medie de coacere, potrivita climei continental europene, caracterizata de o buna combinatie de caracteristici productive si comerciale. Rezistenta pulpei si a epidermei, asociata cu stabilitatea culorii permit recoltarea la intervale saptamanale. A dat bune rezultate in cultura hidroponica prezentand o a doua inflorire de primavara foarte intensa si de buna calitate.
                         MARMOLADAR onebor(PVR)

     Varietate adaptata la climatul continental, rezistenta la temperaturi scazute. Detine caracteristici productive foarte ridicate, cu recolte mari si constante. S-a demonstrat a fi potrivita pentru infiintarea diverselor tipuri de culturi, cu posibilitatea unei a doua recolte de vara. Plantele din categoria A + si "Waiting Bed" sunt foarte potrivite pentru productiile din extra sezon (productie de toamna, cultura hidroponica). Fructul este mediu-mare, de forma regular-conica. Culoarea este rosu omogen, de intensitate medie si foarte stralucitoare. Pulpa de culoare rosu intens la maturitatea completa, consistenta, cu gust dulce si aciditate medie, moderat aromata. Este rezistenta la manipulare si transport.
                         GALIACIV(PVR)

     Varietate tarzie potrivita zonelor montane si climei continentale. Productie ridicata. Fructele au forma conica / trunchi-conica, regulata, de un rosu-portocaliu, foarte stralucitoare, atractive, potrivite zonei montane. Dimensiunea este mare, pulpa are o consistenta mediu-ridicata, dulce, cu un gust foarte placut.
Varietati noi
                         LAETITIA(PVR)

     Varietate tarzie foarte productiva cu fructe consistente si aromate.
                         PREMY(PVR)

     Varietate precoce cu productivitate optima.
Alte varietati disponibile:
- Elsanta
(PVR)
- Raurica
Rcivka(PVR)
- Madeleine
Rcivmad(PVR)
- Antea(PVR)

Varietati pentru industrie:
- Dipred
(PVR)
- Rubinociv
(PVR)
- Senga Sengana

Tipuri de plante disponibile:
- Planta frigo
- Planta in cuburi nutritive
- Alveole
- Mini-alveole
- Plante verzi de calibru mare
20130515_093017 antea 1 antea 3 antea vr 14 (1) antea vr 14 (2) antea vr 14 (3)
Antea Arosa cn (1) Arosa cn (2) Arosa cn (3) arosa D (1) arosa D (2)
arosa D (3) arosa D (4) arosa H arosa tresigallo 14 (1) arosa tresigallo 14 (2) arosa tresigallo 14 (3)
arosa tresigallo 14 (4) arosa tresigallo 14 (5) Capri 1 B - Copia capri 1 tn capri 2 B capri 2 tn
capri 3 tn capri 3 Capri 4 capri B capri linosa 1 B capri linosa 2 B
CIV 13 maggio tresigallo (8) CIV 13 maggio tresigallo (12) CIV 64 RO civ 130 H civ 130 H1 civ 130 zaverio (2)
civ 130 zaverio (3) civ 130 zaverio (4) civ 639 (2) civ 639 (3) civ 639 H CIV 639 I (2)
CIV 639 I (3) CIV 639 I (4) civ 639 tresigallo (1) civ 639 tresigallo (2) civ 639 VR begnoni (1) civ 639 VR begnoni (2)
clery (2) clery 3 maggio brun (3) clery 3 maggio brun (5) clery 3 maggio brun (7) Clery 3 clery 4
clery 6 clery 7 clery 24 aprile (12) clery 27 aprile (2) clery Belgie clery Germany
Clery RO (2) clery vallais CH Clery Dely 2 Dely elsinore 2
elsinore Galiaciv 2 galiaciv 4 galiaciv 5 galiaciv image-06df4b362a43a2f84d5da975c47d157ffb616132c2fd79c4439e1a2c9363c7e7-V
jeny joly 2 Joly 3 Joly 5 Joly 7 joly 27 aprile (6)
joly e Jeny joly RO Joly laetitia (1) laetitia (2) laetitia (3)
laetitia (4) laetitia fe (1) laetitia fe (3) laetitia Linosa B mazzoni 1
mazzoni 2 murano fe (1) murano fe (2) murano fe (3) Premy (1) Premy (2)
Premy (3) Premy (4) Premy (5) premy 14 tresigallo premy CH 14 - vallais (1) premy CH 14 - vallais (2)
premy CH 14 (1) premy CH 14 (2) premy CH 14 (3) premy D 14 baden (1) premy D 14 baden (3) Primy RO
rubino fe (2) rubino fe (8) vivara CH (1) vivara CH (2) vivara CH (3)
Galerie imagini
     SC BLONDY ROMANIA SRL reprezentantul firmei MAZZONI - Italia, firma de renume mondiala in producerea si comercializarea stolonilor de capsuni, ofera spre vanzare o gama larga de stoloni de capsuni FRIGO pentru piata Romaneasca.
Cu aceasta gama variata de stoloni dorim sa venim in ajutorul fermierilor, producatorilor de capsuni cu soiuri de inalta calitate, cu noi tehnilogi de productie, astfel oferind o productie bogata si un venit sigur.
Dorim sa asiguram prin firma noastra in colaborare cu Mazzoni un suport tehnic atat pentru infiintare cat si pentru intretinerea culturilor de capsuni.
Totodata dorim sa organizam regulat zile deschise impreuna cu partenerul din Italia, la ferma din Glodeni, unde de altfel pe tot parcursul anului se pot vedea soiurile direct in cultura. Va asteptam printre partenerii nostrii.
PRODUSE   |   CATALOAGE   |   FERMA   |   GALERIE   |   CONTACT